29 July 2010

pokeritze si rockalari

pokeritze si rockalari sau the PokenRock syndrome.

Stiu ca sunt nenumarate opere de arta pe tema asta, dar cu sfiala imi permit a aduce cateva completari(sper) nenumaratelor descrieri si satire la adresa pokemonilor sau cum au mai fost denumiti toti acesti wannabes.

Pentru cei care inca nu sunt in tema sa incep cu a defini conceptele:
sa incepem cu pokertizele ;)) vorba aia, "ladies" first:

Pokeritza [plural pokeritze]
Este categoria care le cuprinde pe donsoarele care (chiar de la aparitia parului pubian sau mai devreme) au avut destul respect de sine incat sa se decida ca a fi doar pitzi nu este spiritual implinitor, drept urmare au decis ca the next best thing must be rock. Rock is cool, rock is wicked, brutal and trendy. In viziunea donsoarelor este tot ce au nevoie pentru a se pozitiona confortabil pe scara sociala.

Rockalar [plural rockalari]
Este categoria care cuprinde mititeii tristi si neintelesi care au decis sa-si despleteasca aripile roz-bombon in speranta unui curent ascendent cu destinatia rockosfera. That's the big thing. That's the serious thing. That's the kind of thing that makes them "men". Seriozitate, maturitate, inteligentza (nu oricine asculta rock domle).

Toate bune si frumoase, pasaricile si-au luat zborul si acu dau din cap pa ritmuri rock. Pasaroii si-au incruntat sprancenele si acuma sunt pradatori fiorosi. True warriors, fierce beasts of the skies! *yay*.

Ne plimbam prin cluburi dha 'roackeri', ascultam 'metale', dam din cap si suntem cool, ne tragem o sarma in 5 coltzuri si moare sucubelele dupe noi.

Automat intr-o nefericita conversatie cu un 'proaspat "adept"' al curentului esti confruntat cu intrebari sau raspunsuri fundamentale(filozofice domle) de gen:
la rockalar:
"iti place tricoul meu? eee l-am luat de la concert" (ma da ce fidel esti cauzei)
"fa si mie cunostinta cu ceva fete" (...ce-ai zis ma?, sa ma fac eu de kkt pentru tine? fuck off)
"e misto in clubu asta, e imbracata mortal lumea" (te-am intebat ceva?)
la pokeritza:
"esti rocker?" (nu fa, ti se pare)
"cine canta piesa asta?"  (taci in **** sh'asculta)
"vaaai ce pleata faina ai!!!" (te-ai umezit bine?)
both:
"ce trupe preferate ai?" (cati ani ai tu ma?)
o piesa anume in boxe: "am toate albumele lor" (bravo, stii sa numeri)
"nu te supara pot sa stau si eu la masa cu voi, pareti de treaba" (mdah macar atat)

Despre zmei e funny ca vin impachetati cu grija, parul lins, ciocu sus si privirea in "flacari". E clar, ti se vor prabusi atat de multe pokeritze la picioare incat se vor deteriora bocancii lu taticu frecati ore in sir cu atat grija. Dar ca un dur trebuie sa suferi, arata-le ca esti barbat feroce! *hrr*

Nu prea stau sa fac critica adresata masculilor feroce din generatia proaspat rasarita, ii trimit la origini si-mi vad de ale mele, in schimb nu ma pot abtine cand vine vorba de sexul frumos si destept :)))). Cel mai bine se observa rafinamentul si delicatetea cand incep sa donsoarele a dansa pe tot felul de alternative de 2 lei jumate.
Muama da ce tare esti tu, si cate kilograme de vopsea neagra ti-ai turnat in par, cat ruj negru ti-ai pictat pe bot si ce grija ai avut cand ti-ai varuit obrajii, sprancenele si genele dar mai cu seama cum ai avut devotamentul si rabdarea de otel la capitolul gheare, cu cata grija le-ai lipit si le-ai imbrobodit intr-un negru lucios. Si cat de mult ai colindat prin targ dupa tinichele intzepatoare. Cum ai plans nopti in sir si ai visat minunata clipa in care vei straluci in dantela corsetului(imprumutat). Ce sa mai zic, esti o printesa goth in inima noptii.

Pana cand imi dansezi lambada pe fundal limbi in parc ( n-am nimic cu fanii LinkinPark si nici cu trupa in sine, doar ca am vazut prea multi sparti si sparte -cu mici exceptii- care au evoluat spiritual spre universul rock prin trupa asta ). Aici ai stricat-o asa de bine, ca mai bine stateai acasutza si iti faceai poze la bombeu cu aparatu lu mami in oglinjoara.

Si ma intreaba lumea da ce ai bre cu ei ? ... Nimic :) (slava Domnului)
Bine si atunci de ce ii iei la misto ? (mai mult decat se iau singuri nu sunt capabil, fac doar haz de necaz partea proasta e ca ei nu se prind)
Ok fie si totusi care e problema? Ignora-i! ("este" muultii bree, prea muuulti)
Ai prea multe principii! (ti-am zis eu -join the club- si nu stiu?)

Am aberat destul :))
stay metal, puisor de zmeu \m/